null

0


Hello. Thank you for your interest in our products. 


1. Ask: Interested in the product?  

 Answer: If interested, products can be ordered through this channel. 

                  : 064-963-9266              

                 www.whatisg.com              

                 www.lazada.com              

                 www.shopee.com              

                  Fackbook :  Dr.james Thai                                    

                                        :  Dr.james Eng              

                 Line@dr.james 

            On-line customer question and answer    

            Retail price list  

            Brochures   

            Catalog  

            Organic certificate   

            Apply for a representative  

            Promotion  

            Review

Free Dropship Promotion until 31 December 2020


When ordering products We will deliver the goods to the customers of the agent by mail.

(Agent does not need to stock the product)

No product counterfeiting problems And waste time on shipping by yourself

"1 item cannot be ordered Separate shipping addresses "

  

3.Question: Money transfer and payment notification already Why is the status pending payment?

Answer: When customers notify money transfer. Wait for the officer to check the amount of money first. 24 hrs. The status will change to Product Preparation and With delivery within 1-2 business days ...


4. Q: When will the products be delivered?

Answer: Ship products within 1-2 days after receiving the money transfer notification. Not including holidays


5. Question: Where can I check the package number?

Answer: Customer, you can go to check the real number, check the delivery situation at this  TRACKING NUMBER


6. Question: Do you have shop in Bangkok or other stores?

Answer: We have another shop at TOFUSKINCARE SHOP Pratunam (wholesale and retail).


7. Question: How are these 2 foam (S33, S34) different?

Answer: The S34 Acne foam takes care of acne, inhibits the formation of bacteria, and the S33 foam is a formula to reduce dark spots, making the skin radiant. Suitable for people with color and dry skin.


8. Question: Can order products on the website notify the money transfer in here?

Answer: Customers must notify the transfer of the website on this  CONFIRM PAYMENT only


9. Question: Is there a destination collection service?

Answer: Yes, customers can order through 2 channels Shopee and Lazada.