null

0


Hello. Thank you for your interest in our products. 


1. Ask: Interested in the product?  

 Answer: If interested, products can be ordered through this channel. 

                  : 064-963-9266              

                 www.whatisg.com              

                 www.lazada.com              

                 www.shopee.com              

                  Fackbook :  Dr.james Thai                                    

                                        :  Dr.james Eng              

                 Line@dr.james 

            On-line customer question and answer    

            Retail price list  

            Brochures   

           Catalog  

           Organic certificate   

           Apply for a representative  

           Promotion  

           Review


Promotion, Free Agent application deadline, 30 June 2

2. Question: Interested to be a representative, what are the details?

Answer: To apply for an agent only on the website.Usually, an agent has to order 3,000 baht per bill to get 30% discount, but within this period, customers can order immediately when orders per 1,000 baht or more will be 30% discount with an automatic agent


Free Dropship Promotion until 31 December 2020


When ordering products We will deliver the goods to the customers of the agent by mail.

(Agent does not need to stock the product)

No product counterfeiting problems And waste time on shipping by yourself

"1 item cannot be ordered Separate shipping addresses "

  

3.Question: Money transfer and payment notification already Why is the status pending payment?

Answer: When customers notify money transfer. Wait for the officer to check the amount of money first. 24 hrs. The status will change to Product Preparation and With delivery within 1-2 business days ...


4. Q: When will the products be delivered?

Answer: Ship products within 1-2 days after receiving the money transfer notification. Not including holidays


5. Question: Where can I check the package number?

Answer: Customer, you can go to check the real number, check the delivery situation at this  TRACKING NUMBER


6. Question: Do you have agents in Bangkok or other stores?

Answer: Go to see the list of agents in different provinces on the website and sell at TOFUSKINCARE SHOP Pratunam (wholesale and retail).


7. Question: How are these 2 foam (S33, S34) different?

Answer: The S34 Acne foam takes care of acne, inhibits the formation of bacteria, and the S33 foam is a formula to reduce dark spots, making the skin radiant. Suitable for people with color and dry skin.


8. Question: Can order products on the website notify the money transfer in here?

Answer: Customers must notify the transfer of the website on this  CONFIRM PAYMENT only


9. Question: Is there a destination collection service?

Answer: Yes, customers can order through 2 channels Shopee and Lazada.


Online counter brand

Call 064-9639266

ID Line:Member @dr.james

Dealer: @drmm

Facebook:Drjames Eng

Facebook:Drjames Thai

mydrjames@gmail.com

www.whatisg.com


Promotion Free dealer registration fee until 31 May 2018
 ( regular price 1,000 Bath )

How to apply dr.james dealer


 No need any document. Send name and surname must be same as

Log in only (purchasing order)


To mydrjames1@gmail.com


Dealer Benefit

1.Purchase 1,000 – 4,999 baht discount 25-30 %

2.Purchase 5,000 - 9,999 baht discount 30-35 %

3.Purchase 20,000 bath up discount 35-40%

4.Purchase 40,000 bath up discount 40-45%

 (1 years membership)


 Price list (Click here for download)

                                              

Promotion Free Drop ship until 31 October 2018


When dealer order, we will deliver to customer’s dealer address by post. 

No stock. No imitate. No waste time delivery.

Drop Ship (100 Bath) 1 order can be ship to 1 address only

Cannot partial address